Få tag i Staffan

 Kontakta mig

Sitter du på något härligt tips om vad jag kan post:a om? Isåfall får du ta och sända mig ett meddelande. Annars tar jag gärna emot konstruktiv kritik angående bloggen och mina texter. Arbetar mot att bli bättre och bättre och då måste man se över det med flera ögon.

 

Om du föredrar hederlig e-post kan du nå mig även där. Jag tar tyvärr inte emot några snigelbrev. Inte tillräckligt tekniskt, hehe.

 

Min e-postadress lyder: information@staffanlindfors.se

 

Vare sig du använder fälten till vänster eller om du skickar iväg ett e-postmeddelande så svarar jag ganska snabbt. Som teknikintresserad händer det att jag kollar in inkorgen alldeles för ofta och därmed svarar jag nästan direkt de flesta gånger. Även meddelandena du skickar via formuläret når fram till inkorgen min.