10 Sep

Välkommen till världens bästa teknikblogg!

Hej och välkomna till den bästa teknikbloggen i världen!

Varför är detta den absolut bästa kanske du undrar? Jo för att jag, Staffan, driver den!

 

 

Staffan Lindfors heter jag och är enormt teknikintresserad och kan det mesta inom området. Med mina 58 år på nacken är jag förmodligen lite äldre än genomsnittet när det kommer till att älska teknik. Förhoppningsvis ser ni läsare bara på det som att jag kan lära er mer med min långa erfarenhet.

Jag har faktiskt älskat teknik ända sedan jag var ett barn. Då var det pingpong mot bröderna på föräldrarnas TV för hela slanten. Trots att det var den dyraste TV:n i butiken så kunde den ändå bara visa svartvit bild. Det har hänt en hel del mellan nu och då.

 

Som sagt har teknikintresset funnits ända sedan barnsben men trots det har jag spenderat det mesta av mitt arbetsliv inom handel. Det var inte fören 2003 som jag började göra nytta av intresset på allvar då jag gick en utbildning i webbutveckling. Utbildningen var bra och jag lärde mig mycket. Nästa ingenting som man fortfarande har nytta av idag tyvärr men det fick ändå in mig på rätt bana. Idag utvecklar jag fortfarande hemsidor tillsammans med mina kollegor på kontoret.

 

När jag inte jobbar så fullkomligt älskar jag att hålla på med den senaste tekniken. Hemma finns det mängder av datorer, surfplattor, telefoner, kameror, TV-spel och mycket mer. Eftersom jag har, och ständigt inhandlar, mycket teknikprodukter fick jag idén att skapa en blogg där jag kunde recensera och skriva om alla prylar jag går igenom i min vardag.  Det var så StaffanLindfors.se kom till liv.

 

Följer ni med på den här resan genom alla världens teknikprylar på världens bästa teknikblogg kommer ni inte bli besvikna. Jag ska försöka att uppdatera så regelbundet jag bara kan. Så fort jag köper en ny teknikvara så kommer jag åtminstone skriva ett inlägg, kanske även ett flertal. Det kan hända att en del inlägg kommer upp som handlar om mer generella saker inom teknikvärlden. Eller bara något som jag har gått och haft i skallen ett tag. Det är ju trots allt min personliga blogg det här. Glöm för fasen inte att prenumerera på bloggen med e-post. Det är bara att skriva in den i rutan så får du ett e-postmeddelande så fort jag uppdaterar.

 

Nåja, det var hela introduktionen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *